Ποιοί ΕίμαστεΗ motorent© είναι μια Ελληνική εταιρεία ενοικιάσεως μοτοσυκλετών που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1976 στην Αθήνα, και από τότε συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κρατώντας έως σήμερα σταθερά τη πρώτη θέση στον κλάδο της ενοικιάσεως μοτοσικλετών.

Η motorent© σκοπό έχει να προσφέρει στους πελάτες της εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης εντός πόλης αλλά και διακοπών μέσα από περιηγήσεις με μοτοσικλέτα.

Στην motorent© για να κάνουμε την ενοικίαση δικύκλου πιο εύκολη για εσάς σας παρέχουμε:

- Δυνατότητα επιλογής προϊόντων και υπηρεσιών που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας (επαγγελματικές / ψυχαγωγίας)

- Ποικιλία μοτοσικλετών.

- Η motorent© διαθέτει έναν εξειδικευμένο και διαρκώς ανανεωνόμενο στόλο με πάνω από 60 δίκυκλα (μοντέλα του τελευταίου 1 ½ χρόνου), που καλύπτουν τις ανάγκες από μικρά αυτόματα, μεσαίας κατηγορίας ημιαυτόματα μηχανάκια, μέχρι τις μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες μικτού τουρισμού (ON-OFF).

Η συνταγή της επιτυχίας της motorent© ήταν και είναι το όραμά της να δημιουργήσει την καλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του κλάδου ενοικίασης μοτοσικλετών, μέσω συνεχών επενδύσεων σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό, ανανεωνόμενο στόλο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι Δραστηριότητες της motorent© είναι οι εξής:
Ενοικιάσεις:
Ενοικίαση μοτοσικλετών σε ανεξάρτητους και μεμονωμένους πελάτες είτε για τουριστική είτε για επαγγελματική χρήση μικρής διάρκειας.

“Gold Trips”- motorent© rentals adventure tourist services:
Παροχή πλήρους πακέτου τουριστικών υπηρεσιών, με οργανωμένες ολιγοήμερες περιηγήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδος με ή χωρίς συνοδεία εξειδικευμένου ξενόγλωσσου οδηγού (moto tour leader).

Αυτόνομες ημερήσιες ή πολυήμερες οδικές περιηγήσεις χωρίς συνοδεία μοτο ξεναγού.

Ημερήσιες ή απογευματινές οδικές περιηγήσεις εντός Αττικής συνοδεία έμπειρου ξενόγλωσσου μοτο ξεναγού.

Πολυήμερες οδικές περιηγήσεις σε περιοχές της Ελλάδος. Οι αποδράσεις αυτές συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση μοτοσυκλέτας, με την χαλάρωση που προσφέρει η περιπέτεια και η ανακάλυψη της στην υπέροχη και μοναδικής ομορφιάς Ελληνικής υπαίθρου.

Rent a Dream, Ride a Bike, Explore Greece

Δεν είναι απλά ένα διαφημιστικό σλόγκαν της motorent© αλλά η φιλοσοφία της. Είναι μία συνεχής υπόσχεση να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, ώστε να δίνουμε αξία στους πελάτες μας, να πραγματοποιούν τα όνειρα τους ταξιδεύοντας με μοτοσικλέτες της εταιρείας μας.